WordPress ontwikkeld zich voortdurend. Er verschijnen regelmatig nieuwe updates. Ook voor geïnstalleerde plugins verschijnen regelmatig updates. Deze updates dienen om de veiligheid, stabiliteit en prestaties van uw website te waarborgen. Het is belangrijk dat deze updates worden geïnstalleerd zodat uw website zo goed mogelijk beschermd blijft tegen kwaadwillenden en zo optimaal mogelijk blijft functioneren, nu en in de toekomst.

Voor het onderhouden van uw website bieden wij twee type onderhoudspakketten aan voor uitgebreide ondersteuning. Een onderhoudspakket biedt u voordelen en neemt u deze belangrijke taken uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met voor u belangrijke zaken.

Ook als uw website niet door ons ontwikkeld is, kunt u bij ons een onderhoudspakket afsluiten. Wij willen dan wel graag vooraf uw website beoordelen.

Een onderhoudspakket sluit u af voor de duur van één jaar en wordt daarna telkens met één maand verlengd. Indien u het onderhoudspakket wilt opzeggen geld er een opzegtermijn van één maand en dient schriftelijk of per e-mail te gebeuren.

S T A N D A A R D
€ 14,99 p/m
Wordpress updates
Plugin updates
Beveiligingsupdates
Maandelijkse SEO check
 
 
U I T G E B R E I D
€ 24,99 p/m
Wordpress updates
Plugin updates
Beveiligingsupdates
Wekelijkse SEO check
Verwijderen van SPAM
Toevoegen van één standaard element per maand (pagina, bericht, formulier, plugin installatie, enz.)

Prijzen zijn excl. 21% BTW.

 

Welk pakket past het beste bij u?

Wij denken graag met u mee welk pakket het best bij u past. Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact >